2019-02-01

Vi söker en projektledare till Strängnäs som vill bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen

 

En kvinna och en man tittar på skor tillsammans i en skobutik. Gyllenhjelmsgatan och domkyrkan i Strängnäs.

Om tjänsten Projektledare

Du kommer ingå i ett team av medarbetare vars övergripande arbetsuppgift är att förstå och hjälpa våra uppdragsgivare förbättra sina kundmöten genom olika typer av kundundersökningar. Från den insamlade datan gör vi analyser om hur kundmötet ser ut hos våra uppdragsgivare och kan genom detta ge råd och träning i hur de kan förbättra kundupplevelsen.

Projektledaren har det övergripande ansvaret för genomförandet av kundprojekt. Projektledaren säkerställer att projekt och rapporter med analys levereras i tid, inom budget och med god kvalitet i enlighet med våra kunders behov och önskemål.
Du är ”spindeln i nätet” och har nära kontakt med övriga i kundteamet samt kundkontakter och jobbar ständigt med att identifiera problem och hitta lösningar på dessa.

Lämplig bakgrund

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom t. ex. beteendevetenskap, statistik, marknadsföring, ekonomi, innovationsteknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med undersökningar.
Du har lätt att för att uttrycka dig i tal och skrift och du har förmåga att analysera och presentera information på ett pedagogiskt sätt.

Du talar svenska och engelska flytande och skriver utan hinder. Har du dessutom kunskap i något av de övriga nordiska språken är det meriterande.

Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint.

Du har förmåga att arbeta självständigt och i team. Du är organiserad, strukturerad och planerar och kan prioritera ditt arbete för att alltid leverera i tid.

Vi sitter i fina lokaler centralt på Storgatan i Strängnäs.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.daymaker.se, på Facebook eller LinkedIn.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev & CV samt foto till: lotta.eriksson@daymaker.se snarast möjligt. Vi kommer intervjua löpande.

Tillträde så snart som möjligt. Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner:
Lotta Eriksson, Vice VD, lotta.eriksson@daymaker.se

Välkommen med din ansökan!