Fredrik Udd, vd Daymaker AB

2017-03-23

Fredrik Udd ny vd för Daymaker

Fredrik tar över Robert Erikssons roll som vd, men Robert, som är grundare och ägare av Daymaker, lämnar inte företaget utan arbetar vidare med fokus på produktutveckling.

Efter sin utbildning till civilingenjör i industriell ekonomi vid Linköpings Universitet, har Fredrik till största delen bott och verkat internationellt. Han har varit managementkonsult på Applied Value, Accenture och Roland Berger samt haft olika roller på Business Sweden, först i Polen och därefter i Argentina och Chile. Han har även drivit egna verksamheter.

– Fredriks breda erfarenhet från konsultvärlden, hans kunnande om försäljning av företagstjänster och om internationell affärsutveckling kommer att bli en viktig tillgång för Daymaker, säger Robert Eriksson.

Företaget har en genuin ambition att förbättra kundmötet och kundupplevelsen främst inom detaljhandeln men även inom andra branscher. Som experter på kundmötet har Daymaker goda förutsättningar att hjälpa företag förbättra sin lönsamhet genom högre andel nöjda kunder.

– I min nya roll vill jag bidra till att Daymaker har ett erbjudande som är relevant för kunderna och att vi levererar med god kvalitet som skapar kundvärde, säger Fredrik. Mitt mål är att etablera Daymaker som den ledande aktören i Europa.