2020-03-16

Angående rådande situation med Covid- 19 (coronavirus)

Angående rådande situation med Covid- 19 (coronavirus) som just nu pågår så

vill vi på Daymaker uppmana dig som mystery shopper att vara försiktig och

prioritera säkerhet gällande de uppdrag du eventuellt har just nu.

Vi följer de föreskrifter som Folkhälsomyndigheten just nu hänvisar till och vi vill uppmana dig som är ute och jobbar att följa dessa direktiv extra noga!

Stanna hemma om du är sjuk

Känner du dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Avboka då dina uppdrag genom att ringa eller maila oss.

Tvätta händerna

Tvätta händerna ofta och länge med tvål och varmt vatten (minst 20 sekunder), speciellt innan och efter ett uppdrag för att inte råka sprida smittan vidare.

Hosta eller nys i armvecket. 

När du hostar eller nyser sprids smittan via små droppar. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken efteråt och tvätta dina händer.

Undvik att röra ögon, näsa och mun.

Handsprit

Om tvål och vatten inte minns kan man använda handsprit med minst 60 % alkohol. Tvål och vatten är dock viktigast så handspriten bör vara ett komplement.

Mer information hittar du på:

För Sverige:www.folkhälsomyndigheten.seellerwww.1177.se

För Norge finnsFolkehelseinstituttet

Vi uppmanar att du tar dessa råd på allvar och att vi gemensamt tar vårt samhällsansvar och följer dessa råd. Det är tufft just nu för alla och vi hoppas att vi tillsammans snart tar oss igenom denna period.

/ Dina kollegor på Daymaker