Svenssons i Lammhult

Svenssons i Lammhult är en ledande svensk detaljhandelskedja med möbler och heminredning från över 200 kända varumärken.

Vi har inspirerande möbelbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult där vi även bedriver distanshandel via svenssons.se och via telefon. Hos oss hittar du ”Det mesta från de bästa”. Det innebär ett noga utvalt sortiment med möbler och inredningsdetaljer från välkända varumärken samt vår tids bästa formgivare.

Besök oss gärna på svenssons.se

Daymakers uppdrag är att genomföra klassisk mystery shopping i våra butiker. De gör två besök per månad och butik, vilket ger oss ett gott underlag för att förstå hur kundmötet fungerar i butikerna. Upplägget för besöket är att göra det så likt ett verkligt kundbesök som möjligt. Vi växlar scenario (vilken produkt som efterfrågas) under året för att vi ska få veta mer om vilken hjälp kunden efterfrågar.

 

Vi har använt oss av Daymakers tjänster i flera år nu. De hjälper oss att öka kunskapen om våra kunder och vad de efterfrågar så att vi  kan utveckla oss och jobba med förbättring kontinuerligt.

 

Katarina Blomquist, Svenssons i Lammhult

Affärsområdeschef Butik

Fler uppdrag