Global Retail Group / Slash.ten

Global Retail Group / Slash.ten är en retailbyrå som bland annat driver Sveriges G-Starbutiker och jobbat med varumärken som Gant, Björn Borg, Swarovski m.fl. Vi hjälper varumärken med att skapa fantastiska kundupplevelser i fysisk retail genom framförallt fantastiska människor/bemötande och konceptutveckling.

Vi har jobbat med Daymaker sedan 2010 och mäter kontinuerligt kundmötet i våra butiker. De ska under besöket efterfråga en vara och utvärdera hjälpen de får av säljaren och även vissa delar i miljön.

Vår målsättning är att bli ihågkomna för vår service och de resultat vi skapar. För att mäta en del av denna målsättning så är spökkundsmätningar ett bra sätt att över tid se om vi levererar en fantastisk service. Vi vill helt enkelt ha en objektiv bild över kundupplevelsen i våra butiker.

Vi är stolta över att i nästan 10 år haft höga resultat och använder det som ett sätt att både belysa våra stjärnors prestation internt men även utåt mot marknaden.

Spökkundsmätningar är ett viktigt verktyg både externt för att mäta vår prestation och internt för att veta vad vi gör bra och behöver förbättra i vårt bemötande. Daymaker är en bra leverantör av dessa som vi arbetat med i många år.

Anton Granlund, Global Retail Group / Slash.ten

CEO & Partner

Fler uppdrag